Tuesday, March 6, 2012

Vodič za prijenosni klima uređaj

Kada je javnost misliti o prijenosnim klima uređajima, te stvari koje padne na pamet je općenito temeljna znanja da nije uglavnom zanimljiv ili čak korisne. Tu je, međutim, puno više za prijenosne klima uređaja od samo na basics.Because od početka i vlažnog vremena, postalo je nemoguće da bi se kroz s nonstop iz središnje klima uređaj međutim, da je svibanj pojaviti se biti vrlo skupo. Rješenje ovog problema je prijenosni klima uređaj uglavnom jer nudi nekoliko prednosti. Vi ćete biti u mogućnosti to premjestiti s jednog mjesta u domu do drugog što čini pokretna klima uređaj idealan je sustav hlađenja rješenje za vaš dom, ured ili čak industrijske site.

Prijenosni klima uređaji su obično brzo i jednostavno postaviti, jer ne uključuju bilo koju vrstu lifting ili prženje od prozorske. Nadalje, to također može biti pomaknut lako dovoljno s jednog mjesta u kući na drugu. Za potrazi nakon hot spotova u središnjem klima uređaj, prijenosni klima uređaji su zapravo mnogo više besplatne u odnosu na prozor klima uređaja. Također je pogodno za prozor uzoraka, koje predstavljaju problem za instalaciju. Tu je ništa kao što je prijenosni klima uređaja koji se koristi kao hladnjak licu mjesta u vašem domu.

Velika ušteda

Prijenosni klima uređaj je super opcija s obzirom na uštedu novca jednostavno zato što je samo jedna jedinica zahtijeva da se kupiti i to često može biti pomaknut prilično jednostavno gdje bi trebalo biti jer je montirana na kotače, a neki mogu težiti svega oko trideset i šest lbs. Štoviše, budući da samo jedno područje se obično hladi u bilo kojem trenutku, a ne cijelu kuću, ukupna potrošnja energije je vrlo niska u usporedbi s drugim sustavima klimatizacije.

Još jedna prednost prijenosnim klima uređaja će biti električne energije koja su dostaviti. Medijan učinkovitost je u 8 do 10 raspon Premda neke su vjerojatno kao visok kao 15, što je često 50 posto veća od većine starijih centralnih klima uređaja. Male veličine od prijenosnih klima uređaja može biti vrlo korisno i kao takav može stati u kutu ili jednostavno protiv zid. Koristi se kao ekonomski dehumidifier ako ne oduška topli ispušnog zraka se preko prozora a dimenzioniranje je isto kao da je soba dehumidifier. Klima Uređaji

Ako želite smanjiti vlažnost i alergija, a možda i male vrste eliminirati trideset i pet litru vlage svaki dan od zrak u prostoriji. Prijenosni uređaji za zrak osim toga iskoristiti toplinu tečaja principu kao drugi klima uređaji za hlađenje i dovlaživanja zrak. Često operativni princip je sličan uređaj prozora zraka iz razloga što soba zrak cirkulira kroz hladno isparivača zavojnice kako da se ohladi i dovlaživanja je u objektu. Često soba klima obično iscrpljeni otvoreni odmah nakon teče preko kondenzator vruće. Svakako, tu će biti teško bilo šanse već ohlađenog zraka u zatvorenom prostoru izlazi izvan kuće, kao 2 kanali su sada koristi.

U tim danima, imate elektroničkim upravljanjem u mnogim modelima, a možete postaviti željenu sobu temp, puhala brzinu, pokretanje i zaustavljanje vremena, a također i način rada (cool, dovlaživanja, toplina). Prijenosni uređaji zraka također pružaju ručni daljinski upravljač s kojima ste u mogućnosti jednostavno promijeniti sve konfiguracije kao i po Vašoj potrebi. Akcija klima uređaja

Druga opcija koje dolaze s prijenosnim klima uređajima uključuju ugrađeni u čišći zrak zajedno s dodatnim ugljen filter i oscilirajućim louvers koje će biti u mogućnosti distribuirati svjež zrak u cijeloj sobi. Možete čak i isključiti louvers kako bi se usmjeriti strujanje zraka prema sebi, ako ste ikada to žele.
Klima uređaji cijena
Doći će dan kada ste u mogućnosti koristiti nešto što čitati u ovom članku da ima blagotvoran utjecaj. Tada ćete biti oduševljeni što je proveo vrijeme kako bi naučili više o prijenosnim klima uređajima.

No comments:

Post a Comment