Wednesday, March 14, 2012

Klima uređaji Vodič za kupnju

Sa snimanja do temperaturama ljeti, Klima Uređaji su najbolji put to držati tvoj cool.
Planirate li kupiti klimu? Niste sigurni kako početi?

Čitajte na otkriti kako .....
Postoje dvije glavne vrste klima uređaja koje možete izabrati:
1. Split klima uređaja: split klima uređaja je koristan za kontrolu temperature tijekom cijele godine, odnosno kako kroz zime i ljeta. To se može instalirati i koristiti tijekom cijele godine. Prednost split AC je da se može koristiti da se ohladi u sobi u vrućim ljetima, kao i da se zagrije sobu u hladnim zimama. Split Klima uređaji cijena nisu samo sezonski ulaganja. Veličina jedinice klima uređaj je mala u usporedbi s drugim tradicionalnim klima uređaja.
2. Window klima uređaja: Window klima uređaj je učinkovit za hlađenje male prostore. To je korisno za hlađenje na sobnoj temperaturi. Za razliku od split klima uređaja, to ne može zagrijati prostorija u zimama. Kao što ime sugerira, je instaliran u prozoru u sobi. Glavni kriterij prije kupnje uređaj prozor zraka je da odgovaraju veličini prozora na veličinu klima uređaja.

Ključni čimbenici koje treba razmotriti prije kupovine jedan klima uređaj:

Veličina: veličina prostora je važan faktor za određivanje veličine klima uređaj trebali kupiti. Dimenzije klima uređaj bi trebao biti one koje odijelo i uklopiti svoju sobu. U slučaju uređaja prozora zraka veličina mora odgovarati kroz prozor.
Udaljenost od sobe iz kuhinje je opet važan čimbenik koji odlučuje o veličini jedinice. Puno topline se emitira iz kuhinje kada kuhati. Što je manji razmak između sobe i kuhinje, veći bi trebao biti kapacitet hlađenja na AC.

Kapacitet hlađenja: što je veća BTU (British Thermal Units) grof klima uređaj bolje će biti kapacitet hlađenja od klima uređaja. Rashladni kapacitet je sposobnost da soba cool. Jedinica s visokim BTU može vas hladiti čak i ekstremne vrućine. Akcija klima uređaja

Buka: Općenito unutarnje jedinice koje ne stvaraju veliku buku su prednost. U slučaju vanjske jedinice treba biti pažljiv kako bi se osiguralo da je dobro upakiran tako da ne stvaraju reket sa slobodnim vibracijskih pokriva.

Energetsku učinkovitost Ocjena: omjer klima uređaj je kapaciteta hlađenja na svoju potrošnju energije je napajanje (EER). Sustav s višom jedinicom je bolje za vas i vaše okoline. Iako se ovi modeli su skupi, oni uštedjeti novac u dugoj vožnji konzumiranjem manje energije.

Filteri: Filteri u split klima uređaja čine zraka prolazi kroz nju čista i svježa. Oni su spriječili bakterije i alergene da uđu u sobu. Međutim filteri moraju biti održavani pravilno držati dobru izvedbu. Stoga biste trebali odabrati jedinicu pokazatelja koji pokazuje kada je vrijeme da promijenite filter.

Termostat: To se smatra u slučaju prozora ac. To je odgovoran za temperaturu zraka koji izlazi iz uređaja. To je programibilno ili uporabu. AC jedinice s daljinskim upravljačima su bolje jer oni nude više udobnosti i druge kontrole poput auto timer, digitalni prikaz, itd.
Fan: promjenjive brzine ventilatora poželjna budući da daje bolje hlađenje. Jedinice s louvers da prilagode gore / dolje i lijevo / desno su više user friendly i pomaže dati jedinstvenu hlađenje.
Šasije: Šasija u prozor klima uređaja koji su dostupni u fiksnoj i izvucite vrste. Male jedinice koje su svjetlo u težini su fiksne šasije, jer je lako premjestiti ih za winterization. Veće, teže modeli imaju slajd iz šasije, to čini jedinica izvucite lako za održavanje.

Cijena: Ne ide po uvriježenom mišljenju da je viša cijena, bolje je proizvod, korisnici bi trebali brinuti kako biste suzili na odgovarajući klima uređaj mimo obličje at dizajna proizvoda, kvaliteta i njegovu učinkovitost. Morate uzeti u obzir, značajke i veličine. Na kraju potrebno je također uzeti u obzir trošak instalacije.

Jamstvo: Jamstvo klima uređaja je važan faktor da se smatra da prije donošenja kupnje.

No comments:

Post a Comment