Thursday, March 1, 2012

Tajna Jeftini Home Solar Power

Vi svibanj ne biti Jedi, ali nema budala. Vi ste svjesni mnoštvo prednosti solarne energije. Krov od svog doma moli da domaćin solarnu energiju niz.
Klima Uređaji
Ali to je samo previše galldurn skupo! Svatko može odnositi na tu vrstu frustracije. Samo ako je novac, zar ne?

Napravite nekoliko upite solarnih elektrana tvrtki instalacije i svaki citat će se izvoditi i na pet likova. Ako to ne učinite math, brzo ćete vidjeti da će se 12 godina (možda sedam, ako živite u sunčanom klime) za sustav plaćanja za sebe. Djeca trebaju karate lekcije iz matematike i tutorski. Suprug treba novu radnu odjeću. Dakle, solarne energije projekt ide na leđa plamenik - opet.

Ne tako brzo, načelnik. Nedostatak novca nije nikakva isprika, i nećete krenuti tako za lako. Mnoge metode to na jeftini postoje, glavni među njima, rade sami.

"Ali ja jedva mogu staviti zajedno svjetlo iz ciljane!" li prosvjed.

To je nevažno. Svatko može dobiti Jedi razini solarne vještine jednostavno stavljajući zajedno projekt ili dva. Evo nekoliko pokazivače biste dobili ste ga počeli graditi home solarne energije sustava, bez razbijanje banke:


    Počnite s re-konstituira, oštećenih ili recikliranih materijala. Pretraživanje Interneta i otkrit ćete da proizvođači i distributeri imaju dosta lagano nesavršeni solarnih ćelija koje su obličje da biste dobili osloboditi od za novčana jedinica na dolar. Za samo nekoliko stotina dolara, možete izgraditi lijep niz ploča, ako ste spremni da radimo prikupljanja stanice u pločama sebe.

    Skupite stanica sebe. To nije tako teško kao što mislite. Solarna struja generira kada je sunčeva svjetlost kuca elektrona slobodnih od različitih vrsta materijala vrlo čest. Saznajte više o tome, a možete graditi solarne panele čak jeftinije nego u metodi 1. ovoga članka.
    Spread projekt se tijekom razdoblja od godine. Rim nije izgrađen u jednom danu, i ne morate da se pritisak. Nećete zadovoljiti sve vaše potrebe kućne solarne energije s preko noći. Investirajte u osnove - pretvarača i materijale za vas prvi panela - i izgraditi od tamo. Dodaj ploču svakih šest mjeseci u roku od nekoliko godina, od vas će imati cijeli niz - i vi ćete jedva primijetili trošak. Akcija klima uređaja

Izgradnja svoj jeftin sustav solarne energije nije samo prekrasan home poboljšanje projekta, to je jasan slučaj znanja (doslovno) da moć. Radi se o čitanju do malo i petljaju oko dok ne pronađete ono što radi. Svatko od normalne inteligencije i zdravom tijelu može učiniti. To je istina. Klima uređaji cijena

Vi čak ne moraju biti normalne inteligencije za izgradnju solarne grijače vode. Svaki idiot može to učiniti.

Možete držati obličje sjetno u tom krovu koji nije trenutno generira jedan W za vas, ili možete odlučiti da poduzme akciju odmah. Odluka je na vama. Kao što je Yoda će reći: "Odaberite mudro morate."

No comments:

Post a Comment